2019 - Tesz-Vesz Ovoda

Tartalomhoz ugrás
Hírek, információk
Ovikarácsony
2019. december 19.-/-

Advent IV. gyertyagyújtás
2019. december 19.-/-

Advent III. gyertyagyújtás
2019. december 16.-/-

Advent II. gyertyagyújtás
2019. december 9.-/-

Ovimikulás
2019. december 6.-/-

Advent I. gyertyagyújtás
2019. december 2.-/-

RetrOvi
2019. szeptember 28.-/-

Oviballagás
2019. június 7.-/-

Ovimajális
2019. május 3.-/-

Locsolkodás a Tájháznál
2019. április 24.

Hagyományőrző programjaink egyike a húsvéti locsolkodás. Mint más években, az idén is Medgyesi Zsuzsi óvó néni közreműködésével ismerkedhettek meg gyermekeink ezzel a népszokással a tájházban.  Most a Maci csoport gyermekei mutatták be a régi húsvéti locsolkodást, a hagyományokhoz híven, majd minden csoport részt vehetett a locsolkodásban. A közös énekes játék után megkeresték a csoportok az elrejtett, finomságokkal teli kis kosárkákat.
 
A Maci csoportos gyermekeknek különösen nagy élményt adott az idei évben ez a program, hiszen erre már húsvét előtt készültek Zsuzsi óvó nénivel a Tájházban: a húsvétot várva port törölgettek a sárközi bútorokról, söpörték az udvart, virágot ültettek.-/-


A víz világnapja
2019. március 23.

A víz világnapja köré szerveződött hétvégi napon sok érdeklődőt köszönthettünk.
 
A Családi nap célja, hogy a gyerekek együtt játszanak, együtt töltsenek el egy tartalmas délelőttöt szüleikkel. A víz életünk elengedhetetlen része, éppen ezért fontos a védelme és megbecsülése.

 
„Legyél a vízcsepp őre!” – e jelmondat hűen takarta a törekvéseinket, egészségtudatos szemléletmódunkat, melyet nemcsak ezen a napon, hanem a mindennapokban is közvetítünk gyermekeink felé. A programsorozat, melyet erre a napra állítottunk össze, érdekes mozgalma, színes tevékenységeket kínált a gyerekeknek és szüleiknek.

A résztvevők jól érezték magukat, vidámság, jókedv lengte körbe az óvoda udvarát.-/-

Ovifarsang
2019. február 8.

További információkért görgessen lefelé
Videótár - Kisfilmek, óvodánk életéből
Vissza a tartalomhoz